Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στην Ισπανία η Μονακό, πεντάρα στην Χάποελ η Σέλτικ

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» στην Ισπανία η Μονακό, πεντάρα στην Χάποελ η Σέλτικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2016 00:42
Η Μονακό πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βιγιαρεάλ και έκανε μεγάλο βήμα για την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πεντάρα στην Χάποελ η Σέλτικ (5-2), στην Ιταλία θα λύσουν τις διαφορές τους Πόρτο και Ρόμα (1-1).

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε με 2-1 την Βιγιαρεάλ μέσα στο «Μαδριγάλ» και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα στη ρεβάνς του Πριγκιπάτου.

Οι Μονεγάσκοι πήραν το προβάδισμα από το 4ο λεπτό του παιχνιδιού χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Φαμπίνιο. Στο 36’ ο Πάτο ισοφάρισε το σκορ 1-1, ωστόσο το όμορφο τέρμα του Μπερνάντο Σίλβα στο 72’ χάρισε στην Μονακό τη σπουδαία νίκη.

Από την άλλη, ανοιχτούς λογαριασμούς αφήνει το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στην Πόρτο και την Ρόμα στο «Ντραγκάο». Οι «τζιαλορόσι», που είχαν βασικό τον Κώστα Μανωλά, προηγήθηκαν στο 21’ με αυτογκόλ του Φελίπε. Ωστόσο, στο 41’ ο Τόμας Βερμάλεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και είκοσι λεπτά μετά, ο Αντριέν Σίλβα μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που υπέπεσε ο Έμερσον, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Ρόμα κράτησε αμετάβλητο το σκορ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο «Ολίμπικο».

Στη Σκωτία, η Σέλτικ διέλυσε με 5-2 την Χάποελ Μπερ Σεβά και ουσιαστικά εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους. Οι «καθολικοί» πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Ρόγκιτς (9’) και Γκρίφιθς (39’, 45+1’), ωστόσο στην επανάληψη οι Ισραηλινοί μείωσαν σε 3-2 με τους Λούσιο (55’) και Μέλικσον (57’). Οι γηπεδούχοι πάτησαν ξανά γκάζι και με γκολ των Ντεμπελέ (73’) και Μπράουν (85’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέγκια Βαρσοβίας πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντάνταλκ και ουσιαστικά είναι ήδη στους ομίλους, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Λουντογκόρετς κόντρα στην Πλζέν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.