Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ξανά σε τελικό η Ισπανία!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Ξανά σε τελικό η Ισπανία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2013 01:00
Στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών για πρώτη φορά στην ιστορία της πέρασε η Ισπανία, η οποία επικράτησε με 7-6 της Ιταλίας στα πέναλτι, μετά το τελικό 0-0 ύστερα από 120 λεπτά παιχνιδιού, και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Βραζιλία στον Μαρακανά με έπαθλο το τρόπαιο. Τέσσερις τελικοί σε 5 χρόνια για τους «φούριας ρόχας»!

Δεν κατάφερε να πάρει εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Ιταλία, καθώς μετά από 14 εκτελέσεις πέναλτι, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου Ισπανοί πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Βραζιλία με συνολικό σκορ 7-6.

Μοιραίος για τη «σκουάντρα ατζούρα» ο Μπονούτσι ο οποίος αστόχησε στο τέλος, και ο Νάβας στη συνέχεια δεν συγχώρησε, στέλνοντας την Ισπανία σε 4ο τελικό διοργάνωσης εθνικών τα πέντε τελευταία χρόνια!

Στα του αγώνα, μπορεί το παιχνίδι να έληξε 0-0 μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού, ωστόσο το θέαμα ήταν ανάλογο της ποιότητας των δύο ομάδων, οι οποίες είχαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά και δοκάρια για να ανοίξουν το σκορ, το οποίο ωστόσο παρέμεινε στο μηδέν έως τη λήξη της παράτασης.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου μετά από 12 εύστοχες εκτελέσεις, ο Μπονούτσι έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κασίγιας, και ο ψύχραιμος Νάβας στη συνέχεια οδηγήσε την ομάδα του στον τελικό όπου εκεί βρίσκεται από χθες η Βραζιλία, ενώ αντίθετα η Ιταλία θα παίξει στον μικρό τελικό απέναντι στην Ουρουγουάη.

Η σειρά με την οποία εκτελέστηκαν τα πέναλτι: Καντρέβα 1-0, Τσάβι 1-1, Ακουϊλάνι 2-1, Ινιέστα 2-2, Ντε Ρόσι 3-2, Πικέ 3-3, Τζιοβίνκο 4-3, Ράμος 4-4, Πίρλο 5-4, Μάτα 5-5, Μοντολίβο 6-5, Αρμπελόα 6-6, Μπονούτσι άουτ, Νάβας 7-6

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.