Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Επική πρόκριση για ΑΕΚ Λάρνακας, απέκλεισε τη Λιλ η Καμπάλα!

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: Επική πρόκριση για ΑΕΚ Λάρνακας, απέκλεισε τη Λιλ η Καμπάλα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2016 00:04
Με γκολ του Τρισκόφσκι στο 88’ η ΑΕΚ Λάρνακας κέρδισε με 1-0 την Σπαρτάκ Μόσχας στην Ρωσία και πήρε μεγαλειώδη πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Λύγισε» στην παράταση ο Απόλλων Λεμεσού, απέκλεισε την Λιλ η Καμπάλα!

Επική πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο έδινε το πλεονέκτημα στην Σπαρτάκ, ωστόσο οι Κύπριοι άλωσαν τη Μόσχα (1-0) και έτσι θα δώσουν το «παρών» στην αυριανή κλήρωση στη Νιόν.

«Χρυσός» σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν ο Ιβάν Τρισκόφσκι στο 88’. Μετά από μαγική μπαλιά του Λαρένα, ο Σκοπιανός μπήκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον Ρέμπροφ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Αντίθετα, εκτός πλει-οφ έμεινε ο Απόλλων Λεμεσού. Οι Κύπριοι ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την Γκρασχόπερς στην παράταση του «ΓΣΠ» (2-1 κ.δ) και οι Ελβετοί πήραν το εισιτήριο μετά και το 2-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους.

Σε άλλα παιχνίδια, η Καμπάλα κέρδισε με 1-0 την Λιλ στο Μπακού και την απέκλεισε από την Ευρώπη μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία. Πρόωρος αποκλεισμός και για την Χέρτα Βερολίνου, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από τη Μπρόντμπι στην Δανία (και τα τρία γκολ ο Πούκι) και δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη.

Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ, στο πρώτο της παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, κέρδισε με 3-0 τη Ντομζάλε και προκρίθηκε στα πλει-οφ. Από την άλλη, η Γκενκ του Νίκου Καρέλη (έμεινε στο πάγκο) κέρδισε με 2-1 την Κορκ Σίτι στην Ιρλανδία και προκρίθηκε στα πλει-οφ.

Η επική πρόκριση της ΑΕΚ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.