Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε συζητήσεις με Βάις ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με Βάις ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2013 23:26
Κοντά στην απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις είναι ο Ολυμπιακός, με τον Σλοβάκο διεθνή ακραίο μεσοεπιθετικό να αναμένεται –σύμφωνα με πληροφορίες- στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο 24χρονος άσος αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Πεσκάρα την περασμένη σεζόν, με τον ίδιο να μετράει 22 συμμετοχές και 4 γκολ στην Σέριε Α, ωστόσο δεν πρόκειται να παραμείνει στον σύλλογο καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ασχοληθεί με την περίπτωση του και οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται πως θα βρεθεί την Ελλάδα τις επόμενες μέρες ώστε να συζητήσει από κοντά με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Ο Βάις τα προηγούμενα χρόνια είχε χαρακτηριστεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης, με τον ίδιο να πέρνει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι το 2009. Ωστόσο στην ομάδα του Μάντσεστερ δεν κατάφερε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός αρχικά στην Μπόλτον και στη Ρέιντερς και ύστερα στην Εσπανιόλ, πριν έρθει η Πεσκάρα το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει για 1+1 χρονο έναντι 1.8 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.