Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Έχασε την ευκαιρία η Εθνική Νέων

Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Έχασε την ευκαιρία η Εθνική Νέων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2013 23:27
Μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ Κ-20, «σπατάλησε» η Εθνική Νέων, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Μάλι, ωστόσο παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου και πολύ δύσκολα δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι Έλληνες διεθνείς δεν έπιασαν υψηλή απόδοση, ωστόσο ακόμα και έτσι θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη απέναντι στους Αφρικανούς εάν ο Μπουχαλάκης δεν έχανε… το άχαστο, αστοχώντας από το ύψος της μικρής περιοχής σε κενή εστία.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με το τελικό 0-0 να είναι το πρώτο παιχνίδι του θεσμού που δεν έχει σημειωθεί κανένα τέρμα.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να προκριθεί αυτόματα στους «16» του θεσμού, ωστόσο ακόμα και έτσι μόνο με «αυτοκτονία» θα δεν θα πάρει το εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κώστα Τσάνα βρίσκεται στην κορυφή με 4 βαθμούς όσους έχει και η Παραγουάη την οποία θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική, και με την ισοπαλία θα περάσει στην επόμενη φάση.
Ωστόσο ακόμα και με ήττα, υπάρχουν αρκετές ελπίδες πρόκρισης, είτε εάν το Μεξικό κερδίσει το Μάλι, είτε ως καλύτεροι τρίτοι.

Στην κορυφή η Παραγουάη, κέρδισε τους διοργανωτές η Κολομβία


Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20: Έχασε την ευκαιρία η Εθνική Νέων
Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, η Παραγουάη επικράτησε του Μεξικού με 1-0 και «έπιασε» στην 1η θέση την Ελλάδα με 4 βαθμούς. Σκόρερ του αγώνα ο Γκονζάλες ο οποίος στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο άφησε εκτός συνέχειας τους Μεξικανούς που αποτελούσαν φαβορί της διοργάνωσης!

Από την άλλη, «φωτιά» έβαλε στον 3ο όμιλο η Κολομβία, η οποία με γκολ του Κιντέρο στο 52’ επικράτησε με 1-0 της διοργανώτριας Τουρκίας και πέρασε στην 1η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς. Από την άλλη η Τουρκία έμεινε στους 3 και απέκτησε συγκάτοικο το Ελ Σαλβαδορ που κέρδισε με 2-1 την Αυστραλία και μάλιστα με ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Μπριλιάντε υπέρ των Αυστραλών, ωστόσο οι Κόκα στο 17’, και Πένια στο 40’ γύρισαν το παιχνίδι υπέρ του Ελ Σαλβαδόρ που πήρε τους πρώτους του βαθμούς στον θεσμό.
Την τελευταία αγωνιστική η Τουρκία αντιμετωπίσει την ουραγό Αυστραλία, ενώ το Ελ Σαλβαδόρ την Κολομβία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.