Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Πεντάρα με σούπερ Μέσι η Αργεντινή, λύτρωση στο 90+10’ για Χιλή (videos)

Κόπα Αμέρικα: Πεντάρα με σούπερ Μέσι η Αργεντινή, λύτρωση στο 90+10’ για Χιλή (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2016 13:44
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του στο επετειακό Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή διέλυσε με 5-0 τον Παναμά και προκρίθηκε ως πρώτη στους «8» της διοργάνωσης. Νίκη στο 90+10’ για Χιλή, 2-1 την Βολιβία.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Αργεντινή απέναντι στον Παναμά. Η «αλμπισελέστε» πήρε εμφατική νίκη με 5-0, εξασφαλίζοντας την πρωτιά του ομίλου.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 7' με κεφαλιά του Οταμεντί, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Παναμά, καθώς στο 31’ ο Γοδόι αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ντι Μαρία αποχώρησε τραυματίας και στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνο πέρασε στο παιχνίδι τον Μέσι. Ο Αργεντινός ήταν εντυπωσιακός και με τρία γκολ, «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του. Στο 68’ ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα «έγραψε» το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ και δέκα λεπτά μετά ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο ίδιος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 87’, φτάνοντας τα 53 γκολ με την Αργεντινή, τρία λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ της ιστορία της Μπατιστούτα. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αγκουέρο, με την «αλμπισελέστε» να παίρνει τη νίκη και να «σφραγίζει» την πρωτιά του 4ου ομίλου.

Νίκη στο 90+10’ η Χιλή


Κόπα Αμέρικα: Πεντάρα με σούπερ Μέσι η Αργεντινή, λύτρωση στο 90+10’ για Χιλή (videos)
Στο άλλο παιχνίδι, η Χιλή τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Βολιβία, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και έτσι την τελευταία αγωνιστική θα παίξει… τελικό πρόκρισης απέναντι στον Παναμά.

Οι πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα της επανάληψης με γκολ του Βιντάλ, όμως η Βολιβία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Κάμπος.

Η Χιλή αδυνατούσε να βρει απάντηση και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ο Βάργκας βρήκε με το πόδι το κεφάλι του Εγκουίνο σε προσπάθεια του να σκοράρει με ψαλιδάκι. Ο αμυντικός της Βολιβίας χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να συνέλθει, αναγκάζοντας τον διαιτητή Μαρούφο να δώσει οχτώ λεπτά καθυστερήσεων.

Αυτά κύλησαν χωρίς κάτι αξιόλογο και δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του έξτρα χρόνου, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Χιλής για χέρι του Κάμπος στην περιοχή. Ο Βιδάλ ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Χιλής, που θα παίξει με τον Παναμά για την 2η θέση του ομίλου.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αργεντινή 6
2. Χιλή 3
3. Παναμάς 3
4. Βολιβία 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.