Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζιόλης τριετίας στον ΠΑΟΚ, παρελθόν ο Σίλντεφελντ

Τζιόλης τριετίας στον ΠΑΟΚ, παρελθόν ο Σίλντεφελντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2013 20:31
Την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη ανακοίνωσαν στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος ο Σίλντεφελντ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, αποτελεί την τέταρτη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο τριών ετών, με αποτέλεσμα ο παίκτης να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 4μισι χρόνια απουσίας στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση:


«H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την AC Monaco σήμερα και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Τζιόλης τριετίας στον ΠΑΟΚ, παρελθόν ο Σίλντεφελντ
Από την άλλη, τον αντίθετο δρόμο παίρνει ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν για να τον αποκτήσει, με αποτέλεσμα ο Κροάτης στόπερ να επιστρέψει στην Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. θέλει να ευχαριστήσει τον Gοrdon Schildenfeld για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και σήμερα. Η συνεργασία με τον διεθνή Κροάτη αμυντικό δεν θα συνεχιστεί τη νέα περίοδο και ευχόμαστε στον Sifo κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του...»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.