Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Ξέσπασε με 7αρα η Βραζιλία, έμεινε ζωντανό το Εκουαδόρ (videos)

Κόπα Αμέρικα: Ξέσπασε με 7αρα η Βραζιλία, έμεινε ζωντανό το Εκουαδόρ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2016 12:25
Με τον Κουτίνιο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Βραζιλία διέλυσε με 7-1 την Αϊτή και πήρε την πρώτη της νίκη στο επετειακό Κόπα Αμέρικα. Γύρισε από το 0-2 το Εκουαδόρ (2-2 με Περού) και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Βραζιλία απέναντι στην αδύναμη Αϊτή. Η «σελεσάο» πήρε εμφατική νίκη με 7-1, αφήνοντας πίσω της την «λευκή» ισοπαλία με το Εκουαδόρ για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από το ξεκίνημα του αγώνα και το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 14’ ο Κουτίνιο άνοιξε το σκορ με σουτ-κεραυνό έξω από την περιοχή, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 29’, έπειτα από ασίστ του Ζόνας. Έξι λεπτά μετά, ο Ρενάτο Αουγκούστο σκόραρε με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το 3-0.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, αφού η Βραζιλία έδειξε διάθεση για περισσότερα τέρματα. Στο 59’ ο Γκάμπριελ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το ίδιο έκανε στο 67’ ο Λούκας Λίμα, σκοράροντας με κεφαλιά σαν σε προπόνηση. Τρία λεπτά μετά η Αϊτή κατάφερε να μειώσει σε 5-1 με γκολ του Μαρσελίν, πετυχαίνοντας το πρώτο της τέρμα στο Κόπα Αμέρικα.

Η Βραζιλία δεν πάτησε… φρένο και στο 86’ πέτυχε και 6ο γκολ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρενάτο Αουγκούστο. Το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Κουτίνιο, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Περού προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στο Εκουαδόρ, όμως οι «τρικολόρ» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να μείνουν ζωντανοί για την πρόκριση.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί το Περού, το οποίο είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το πρώτο τέταρτο, χάρη στα γκολ των Κουέβα (5’) και Φλόρες (13’). Νίκη σήμαινε πρόκριση για τους Περουβιανούς, όμως το Εκουαδόρ δεν πέταξε λευκή πετσέτα.

Στο 39’ ο Βαλέντσια μείωσε σε 2-1 και στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) το Εκουαδόρ έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του Περού, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Μπολάνιος. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Βραζιλία και Περού ισοβαθμούν στους 4 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Όποια ομάδα ηττηθεί, κινδυνεύει με αποκλεισμό, αφού το Εκουαδόρ, που έχει 2 βαθμούς, αντιμετωπίζει την Αϊτή.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Βραζιλία 4
2. Περού 4
3. Εκουαδόρ 2
4. Αϊτή 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.