Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Δώρο για μένα που βρίσκομαι στη Μπάγερν»

Γκουαρντιόλα: «Δώρο για μένα που βρίσκομαι στη Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2013 20:49
Η εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπάγερν Μονάχου άρχισε σήμερα , με τον νέο τεχνικό της ομάδας να παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, και να δηλώνει πως είναι ένα δώρο γι’ αυτόν να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιουπ Χάινκες στον πάγκο των Βαυαρών, δήλωσε ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Μπάγερν, μιλώντας στη συνέχεια για τον προκάτοχο του, τους στόχους της ομάδας, την διαφορά της με την Μπαρτσελόνα και για το φιλικό των δύο ομάδων στις 24 Ιουλίου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για μένα είναι ένα δώρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μπάγερν Μονάχου που μου δίνει την ευκαιρία να γίνω προπονητής της. Οι λόγοι που με έπεισαν να έρθω, είναι εξαιτίας των παικτών που θα έχω στην διάθεση μου καθώς και η ιστορία του συλλόγου», δήλωσε αρχικά ο «Πεπ».

Στη συνέχεια ο ίδιος μίλησε για τον προκάτοχο του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, αλλά ελπίζω να το κάνω. Η γνώμη του θα ήταν πολύ σημαντική για μένα. Έχω απεριόριστο σεβασμό όχι μόνο για όσα πέτυχε πέρσι, αλλά για όλη του την καριέρα».

Για την διαφορά της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα και το φιλικό των δύο ομάδων στις 24/7: «Δε νομίζω πως η διαφορά της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα αντικατοπτρίζεται στο 7-0 (το συνολικό σκορ των δύο φετινών ημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ). Δε γνωρίζω πως θα αισθάνομαι εκείνη τη μέρα, αλλά σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα είμαι όμως αντίπαλός τους. Βρίσκομαι στην Μπάγερν για όσα κατάφερα με την Μπαρτσελόνα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ξέρω την πραγματικότητα και πως η Μπάγερν προέρχεται από μία εκπληκτική χρονιά με την κατάκτηση του τρεμπλ. Πίεση υπάρχει, αλλά ξέρω καλά την αποστολή που ανέλαβα και αποδέχομαι την πρόκληση.

Δώστε μου λίγο χρόνο και όλα θα γίνουν βήμα βήμα. Ακόμα δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπεράσματα για τον τρόπο παιχνιδιού στην Μπουντεσλίγκα, παρόλο που παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια τον χρόνο που ήμουν στην Νέα Υόρκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.