Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στα ημιτελικά Ισπανία και Ουρουγουάη

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στα ημιτελικά Ισπανία και Ουρουγουάη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2013 23:53
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών προκρίθηκαν Ισπανία και Ουρουγουάη, με την πρώτη να κάνει το 3x3, νικώντας με 3-0 την Νιγηρία που αποκλείστηκε από την συνέχεια, ενώ η «σελέστε» διέλυσε με 8-0 την Ταιτή και προκρίθηκε ως δεύτερη. Ισπανία- Ιταλία και Βραζιλία – Ουρουγουάη τα ζευγάρια στα ημιτελικά.

Συμπληρώθηκε το «παζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, με την Ισπανία να αφήνει εκτός συνέχειας τους Νιγηριανούς παίρνοντας τη νίκη με 3-0, και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς τερμάτισε στην 1η θέση με αποτέλεσμα να αναμετρηθεί με την Ιταλία, στο ριμέικ του περσινού τελικού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στα του αγώνα, από δύο γκολ σημείωσε ο Άλμπα (3’, 88’) ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκε και ο Τόρες ο οποίος με το τέρμα σημείωσε στο 62’, έφτασε τα 5 στην διοργάνωση και μέχρι στιγμής είναι ο πρώτος σκόρερ του θεσμού.

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Στα ημιτελικά Ισπανία και Ουρουγουάη
Από την άλλη, η Ουρουγουάη διέλυσε με 8-0 την Ταιτή και τερμάτισε στην 2η θέση με 6 βαθμούς, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει την Βραζιλία σε νοτιοαμερικανικό εμφύλιο.

Στον αγώνα, η «σελέστε» δεν δυσκολεύτηκε -όπως αναμενόταν- απέναντι στην αδύναμη Ταιτή, με τον Ερνάντεζ να σημειώνει 4 τέρματα (2’, 24’, 45+1’, 67’ πεν.), τον Σουάρες να πετυχαίνει άλλα δύο (82’, 90’), ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν και οι Πέρεζ (27’), Λοντέιρο (61').

Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες, με τον Σκότι από πλευράς Ουρουγουάη να αποβάλλεται στο 51', ωστόσο 8 λεπτά μετά την κόκκινη είδε και ο Λουντιβιόν από την Ταιτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σουάρες με τα γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ουρουγουάης, ξεπερνώντας κατά ένα γκολ τον Ντιέγκο Φορλάν, ενώ από την άλλη, η Ταιτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον θεσμό με το εντυπωσιακό 1-24 σε τρία παιχνίδια!

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου


Ισπανία - Νιγηρία 3-0
(3',88' Άλμπα, 62' Τόρες)

Ουρουγουάη - Ταιτή 8-0
(2’, 24’, 45+1’, 67’ πεν. Ερνάντεζ, 27' Πέρεζ, 61' Λοντέιρο, 82', 90' Σουάρες)

Η τελική βαθμολογία


1. Ισπανία 9

2. Ουρουγουάη 6

3. Νιγηρία 3

4. Ταιτή 0

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά


Βραζιλία - Ουρουγουάη (26/6)

Ισπανία - Ιταλία (27/6)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.