Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ ο Βούρας

Στην ΑΕΚ ο Βούρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2013 02:46
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ηλίας Βούρας ο οποίος θα υπερασπίζεται την εστία της «Ένωσης» για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στην Football League, και μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, υπέγραψε στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος προορίζεται για τη θέση του βασικού, και αποτέλεσε εισήγηση του Στέλιου Μανωλά, με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις να τονίζει πως δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση του:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, ανάμεσα σε ανθρώπους που θα βάλουν τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια», ανέφερε.

«Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πάρω την απόφαση μου αφού πείστηκα τόσο για το πλάνο όσο και για τις προοπτικές που υπάρχουν», εξήγησε και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Η ΑΕΚ δεν αξίζει να είναι εδώ που βρίσκεται τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει δυνατή στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό αξίζει στους φιλάθλους της ομάδας και γι’ αυτο θα προσπαθήσουμε όλοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.