Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χίντινκ για Αζάρ: «Δεν έχω δει παίκτη να χάνει τόσο απότομα τη φόρμα του»

Χίντινκ για Αζάρ: «Δεν έχω δει παίκτη να χάνει τόσο απότομα τη φόρμα του»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2016 01:32
Για την αποκαρδιωτική σεζόν του Εντέν Αζάρ μίλησε ο Γκους Χίντινκ, τονίζοντας πως ποτέ στην καριέρα του δεν έχει δει ποδοσφαιριστή να χάνει τόσο απότομα τη φόρμα του.

Ο Εντέν Αζάρ είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη απογοήτευση της φετινής σεζόν στην Αγγλία. Ο περσινός MVP της Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας μόλις δύο γκολ σε 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Τσέλσι. Ο Γκους Χίντινκ κλήθηκε να δώσει τη δική του εξήγηση για την απογοητευτική σεζόν του Βέλγου άσου και ο Ολλανδός… σήκωσε τα χέρια ψηλά:

«Ναι, δεν έχω δει κανέναν να χάνει τόσο απότομα τη φόρμα του. Ήταν το νούμερο ένα και τώρα είναι τελευταίος σε μια μεγάλη σειρά παικτών. Είναι δύσκολο και πρέπει να βρεις πώς να το διαχειριστείς. Τι κάνεις; Σε κάποιες περιπτώσεις δίνεις μια εβδομάδα άδεια και ελπίζεις να αναρρώσει. Όταν ήταν τραυματισμένος, πήρε ρεπό για λίγες ημέρες.

Από την άλλη, δεν πρέπει να δραματοποιείς τόσο την κατάσταση. Πάντα λέω ότι για να επιστρέψεις και να βρεις το κέφι σου, πρέπει να παίζεις όπως τα παιδιά. Αυτό του είπα: ‘’Βγες και παίξε σαν παιδί’’. Τον βλέπεις στις προπονήσεις, βλέπεις τις κινήσεις του και είναι τέλειες. Όμως δεν είναι μόνο το φυσικό ταλέντο, αλλά παίζει ρόλο και η εμπειρία της καριέρας σου.

Υπάρχει και η λέξη επιθυμία. Δεν λέω ότι δεν έχει επιθυμία, αλλά είναι πολύ σιωπηλό άτομο και δεν μπορείς πάντα να διαβάσεις το μυαλό του. Δεν θα έρθει να σου ζητήσει βοήθεια. Περνάει δύσκολο διάστημα και υπάρχει ανησυχία, γιατί μιλάμε για τον κορυφαίο της περσινής σεζόν
», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χίντινκ.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα βγαίνουν στο προσκήνιο όλο και περισσότερα δημοσιεύματα που θέλουν την Ρεάλ να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αζάρ ενόψει της νέα σεζόν. Ο ίδιος διέψευσε πρόσφατα τα περί συμφωνίας με τη «βασίλισσα», ωστόσο η δήλωση του: «για την ώρα ανήκω στη Τσέλσι» περισσότερο φούντωσε παρά έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης από τους Λονδρέζους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.