Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Όχι» της ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό

«Όχι» της ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2013 19:45
Με επίσημη ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως δεν κατάφερε να πάρει το «πράσινο φως» από την ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Προσφεύγουν στο CAS οι «πράσινοι».

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση της ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό για τη συμμετοχή τουστις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ δέχθηκε την αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ, ενώ ξεκαθαρίζει πως οι «πράσινοι» θα προσφύγουν στο CAS ώστε να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς όπως αναφέρεται, ο φάκελος τους είναι «πλήρης και επαρκής».

Πλέον, αναμένεται η επίσημη απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τον ΠΑΣ Γιάννιναμ καισε περίπτωση που ούτε αυτός δεν πάρει άδεια, στην Ευρώπη θα βγεί η Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.