Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης σε παίκτες: «Είμαι ένας από εσάς, θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο»

Σαββίδης σε παίκτες: «Είμαι ένας από εσάς, θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2016 14:28
Την απόλυτη στήριξη του σε παίκτες και Ίγκορ Τούντορ εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. «Αντρίκια η αντίδραση σου» είπε στο Μακ για το ντέρμπι.

Μιλώντας στους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσω Skype, ο Ιβάν Σαββίδης τους ζήτησε να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα αναλάβει τα πάντα έξω από το γήπεδο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του σε παίκτες και Τούντορ και μοίρασε συγχαρητήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους παίκτες:


«Όσα προβλήματα και να μας βάλουν, μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν. Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα πράγματα. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα είναι όλα καλύτερα».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει από δω και πέρα -απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν- εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα που φοράμε. Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί».

Απευθυνόμενος στον Μακ του είπε ότι δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένος για την τιμωρία του και πως είχε «μια αντρική αντίδραση», ενώ στον Ίγκορ Τούντορ επανέλαβε ότι τον υποστηρίζει απόλυτα και τώρα ακόμη περισσότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.