Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αργεντινή: Πρωταθλήτρια η Νιούελς του Σκόκο

Αργεντινή: Πρωταθλήτρια η Νιούελς του Σκόκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2013 22:41
Πρωταθλήτρια Αργεντινής μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Final, αναδείχθηκε η Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο μετά την ήττα της Λανούς από την Εστουντιάντες με 2-0.

Δίχως να… ιδρώσει, η Νιούελς κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, καθώς η μοναδική ομάδα που απειλούσε για τον τίτλο, Λανούς δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Εστουντιάντες στα εναπομείναντα 45 λεπτά που παίχτηκαν στην αναμέτρηση που είχε διακοπεί πριν από 10 μέρες, εξαιτίας του θανάτου ενός οπαδού.

Έτσι, η διαφορά της Νιούελς από τις Λανούς και Ρίβερ Πλέιτ παρέμεινε στους έξι βαθμούς μια αγωνιστική πριν το φινάλε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σκόκο να στέφεται -και μαθηματικά- πρωταθλήτρια για 6η φορά στην ιστορία της.

Να σημειωθεί πως η Νιούελς διεκδικεί και το Κόπα Λιμπερταδόρες, αντιμετωπίζοντας στα ημιτελικά του θεσμού την Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο, ενώ στις 29 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του Inicial, Βελέζ για τον τίτλο του πρωταθλητή όλης της σεζόν στην Αργεντινή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.