Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Στη Σούπερ Λιγκ ο Παναιτωλικός!

Football League: Στη Σούπερ Λιγκ ο Παναιτωλικός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2013 22:18
Μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο Παναιτωλικός επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ, με τους Αγρινιώτες να ρίχνουν στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό Βόλου, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Εργοτέλη και την ΑΕΛ Καλλονής, ο Παναιτωλικός είναι η 4η και τελευταία ομάδα που κερδίζει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των πλει-οφ με 14 βαθμούς, αφήνοντας έτσι εκτός τον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος ήθελε μόνο νίκη για να σφραγίσει αυτός το εισιτήριο.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου παρουσιάστηκε νευρικός, και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Καμαρά στο 27’ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του Χάβου, δίνοντας έτσι προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, καθώς ο Παναιτωλικός βολευόταν και με την ισοπαλία.

Ο Γενγκά στο 55’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έβαλε «φωτιά» στο ματς, ωστόσο η χαριστική βολή ήρθε από τον Κουτσοσπύρο, ο οποίος στο 71’ σκόραρε λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, και χάρισε την άνοδο στην ομάδα του που επιστρέφει στα «σαλόνια» της 1ης κατηγορίας μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ηρακλής πήρε εντυπωσιακή νίκη με 4-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να τερματίσει στην 2η θέση της τελικής βαθμολογίας, καθώς είχε τεθεί μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης, όπως άλλοστε και η Νίκη η οποία έμεινε 4η με μόλις 3 βαθμούς.

Τελική βαθμολογία


1. Παναιτωλικός 14

2. Ηρακλής 10

3. Ολυμπιακός Βόλου 9

4. Νίκη Βόλου 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.