Μπλάτερ: «Ο Ινφαντίνο έχει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει το έργο μου»

Μπλάτερ: «Ο Ινφαντίνο έχει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει το έργο μου»Ο Σεπ Μπλάτερ έστειλε τα συγχαρητήρια του στον νέο πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τονίζοντας πως είναι άξιος διάδοχος του και ότι έχει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει το έργο του!

Την Παρασκευή (26/2) ο Τζιάνι Ινφαντίνο εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της FIFA, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μετά την ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος της FIFA έστειλε τα συγχαρητήρια του στον Ινφαντίνο, τονίζοντας πως έχει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει το έργο του:

«Θέλω να συγχαρώ τον Τζιάνι Ινφαντίνο για την εκλογή του ως νέος πρόεδρος της FIFA. Έχει την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τη στρατηγική και τις διπλωματικές δεξιότητες. Έχει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει το έργο μου και να σταθεροποιήσει και πάλι τη FIFA».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζιάνι Ινφαντίνο γεννήθηκε στο Μπριγκ της Ελβετίας, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο γέννησης του Σεπ Μπλάτερ, Βισπ!
Ομάδα που αφορά: ΜΕΤΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: