Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα γήπεδα της Βραζιλίας, Ν. Κορέα και Ιράν

Στα γήπεδα της Βραζιλίας, Ν. Κορέα και Ιράν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2013 18:02
Μετά την Αυστραλία, ακόμα δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, έγιναν γνωστές σήμερα, με το Ιράν και την Νότιο Κορέα να παίρνουν το εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Στα μπαράζ το Ουζμπεκιστάν.

Το Ιράν επικράτησε με 1-0, της Νοτίου Κορέας στην Ουλσάν και τερμάτισε στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 βαθμούς, με «χρυσό» σκόρερ της αναμέτρησης τον Ρεζά Γχουτσανεζάντ. Έτσι η εθνική ομάδα της χώρας θα συμετάσχει σε Μουντιάλ για 4η φορά στην ιστορία της.

Από την άλλη, η Νότιος Κορέα αρκέστηκε στην 2η θέση με 14 βαθμούς, η οποία ωστόσο οδηγεί και αυτή στην τελική φάση του Μουντιάλ, με τους νοτιοκορεάτες να συμμετέχουν για 9η φορά στα τελικά του θεσμού.

Από την άλλη, την ευκαιρία να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου θα έχει η εθνική ομάδα του Ουζμπεκιστάν, η οποία διέλυσε με 5-1 το Κατάρ, τερματίσει 3η και να μετάσχει στα μπαράζ.

Εκεί θα συναντήσει την Ιορδανία ή το Ομάν, ωστόσο ο νικητής θα πρέπει να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο για να προκριθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, καθώς στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον 5ο της βαθμολογίας του ομίλου της Λατινικής Αμερικής (αυτή τη στιγμή 5η είναι η Ουρουγουάη).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.