Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Αν τον χτυπούσα εσκεμμένα, δεν θα μπορούσε να σηκωθεί»!

Ρονάλντο: «Αν τον χτυπούσα εσκεμμένα, δεν θα μπορούσε να σηκωθεί»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2016 18:28
Για την κλωτσιά που έριξε στον Νάτσο Κάσες στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Χιχόν αναφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως αν το έκανε εσκεμμένα, ο Ισπανός δεν θα μπορούσε να σηκωθεί!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γλίτωσε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Χιχόν, αφού μετά από μονομαχία που είχε με τον Νάτσο Κάσες, χτύπησε με κλωτσιά τον Ισπανό παίκτη των φιλοξενούμενων.

Ο Πορτογάλος σχολίασε το περιστατικό, τονίζοντας: «Ήταν ενστικτώδης αντίδραση. Ο διαιτητής θα μπορούσε να μου δείξει κίτρινη κάρτα. Αν είχα στόχο να τον κλωτσήσω, δεν θα ήταν σε θέση να σηκωθεί» δήλωσε για το περιστατικό ο Ρονάλντο.

Όσον αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Είναι παρόμοιος με τον Αντσελότι. Είναι χαλαρός τύπος, σοβαρός στη δουλειά του και οι παίκτες έχουν καλή σχέση μαζί του. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Αυτή την περίοδο δουλεύουμε σκληρά, παίζουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.