Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Η άνοδος περνάει από το Πανθεσσαλικό!

Football League: Η άνοδος περνάει από το Πανθεσσαλικό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2013 00:27
Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός θα παλέψουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το πoια από τις δύο ομάδες θα βρεθεί του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε με 2-1 από τον Ηρακλή, ενώ το ντέρμπι του Βόλου έληξε ισόπαλο 1-1.

Παρότι ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με γκολ του Σαφακιανάκη στο 17’, τελικώς έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» την άνοδο, καθώς ο Ηρακλής γύρισε το παιχνίδι στο «Καυτατζόγλειο», χάρη σε δύο τέρματα του Κιρόφσκι.

Αρχικά ο άσος του Γηραιού ισοφάρισε στο 67’ με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, στο ντέρμπι του Βόλου, Ολυμπιακός και Νίκη ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τον Σολάκη να ανοίγει το σκορ στο 20’, ωστόσο ο Βέρτζος στο 24’ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα για το τελικό σκορ.

Έτσι, την τελευταία αγωνιστική, Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλου θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ, με τους Βολιώτες να αγωνίζονται μεν στην έδρα τους, ωστόσο οι Αγρινιώτες παίζουν για δύο αποτελέσματα καθώς και με ισοπαλία θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν την άνοδο.

Η βαθμολογία (5 αγώνες):


1. Παναιτωλικός 11

2. Ολυμπιακός Βόλου 9

3. Ηρακλής 7

4. Νίκη Βόλου 3

Η τελευταία αγωνιστική:


Ηρακλής-Νίκη Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.