Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Λύτρωσε την Ιταλία ο Μπαλοτέλι

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Λύτρωσε την Ιταλία ο Μπαλοτέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2013 00:07
Με γκολ του Μπαλοτέλι στο 78’, η Ιταλία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μεξικού στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, και πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Μαρακανά». Σκόραρε στην 100η συμμετοχή του ο Πίρλο.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η «σκουάτρα ατζούρα» έκανε ποδαρικό με νίκη στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, και «έπιασε» έτσι την Βραζιλία στον 1ο όμιλο με 3 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό για τους Ιταλούς ο Αντρέα Πίρλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, γιορτάζοντας έτσι με γκολ τις 100 διεθνείς συμμετοχές του. Παρόλα αυτά οι Μεξικανοί δεν το έβαλαν κάτω, και ύστερα από λάθος του Μπαρτσάλι, ο Ζιοβάνι ντος Σάντος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χαβιέρ Ερνάντες στο 34’.

Στο δεύτερο μέρος οι Μεξικανοί, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στο 0-0 με το Γκουαρντάντο, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι ο οποίος παρέταξε μια πειραματική ενδεκάδα, ωστόσο ακόμα και έτσι, ο Μπαλοτέλι είχε τη λύση, καθώς με εξαιρετική ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 78’.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου


Βραζιλία - Ιαπωνία 3-0
(3' Νεϊμάρ, 48' Παουλίνιο, 93' Zo)

Ιταλία - Μεξικό 2-1
(27' Πίρλο, 78' Μπαλοτέλι - 34' πεν. Ερνάντες)

Βαθμολογία 1ου ομίλου


1. Βραζιλία 3

2. Ιταλία 3

3. Μεξικό 0

4. Ιαπωνία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.