Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαγόρευση μεταγραφών σε Ρεάλ και Ατλέτικο!

Απαγόρευση μεταγραφών σε Ρεάλ και Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2016 14:51
Απόφαση-βόμβα από την FIFA, η οποία τιμώρησε τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους!

Όπως συνέβη και με τη Μπαρτσελόνα, έτσι και η Ρεάλ και η Ατλέτικο τιμωρήθηκαν με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες περιόδους!

Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, οι δύο ομάδες παραβίασαν τους κανονισμούς περί απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών και δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2016 και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2017! Αυτό σημαίνει, ότι οι δύο ομάδες της Μαδρίτης μπορούν να κινηθούν μέχρι τέλος Ιανουαρίου στη μεταγραφική αγορά, αφού θα έχουν και πάλι το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτες σε 1,5 χρόνο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FIFA, οι δύο σύλλογοι παραβίασαν διάφορες διατάξεις που αφορούν διεθνείς μεταγραφές. Μετά από έλεγχο αρκετών μηνών, η Παγκόσμια Ομοσπονδία εντόπισε πολλές παρατυπίες στην υπογραφή συμφωνιών με ανήλικους, που αγωνίζονται στις ακαδημίες των δύο ομάδων. Οι έρευνες αφορούσαν ανήλικους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τους δύο συλλόγους σε διάφορες περιόδους μεταξύ 2005-2014 για τη Ρεάλ και 2007-2014 για την Ατλέτικο.

Επίσης, η Ατλέτικο θα πληρώσει πρόστιμο 825 χιλιάδες ευρώ και η Ρεάλ 330 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι δύο σύλλογοι θα έχουν περιθώριο 90 ημερών για να καταθέσουν έφεση, η οποία ενδέχεται να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην ποινή, όπως συνέβη και με την Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ισπανικά Μέσα είχαν προειδοποιήσει από τον Απρίλιο για το ενδεχόμενο τιμωρίας των δύο ομάδων, ωστόσο αμφότερες είχαν διαψεύσει ότι υπάρχει κίνδυνος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.