Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση για Σίτι και Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ!

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση για Σίτι και Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2016 23:09
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Νόριτς και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως και η Άρσεναλ, μετά τη νίκη της με 3-1 κόντρα στην Σάντερλαντ. Γλίτωσε με πέναλτι στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Νόριτς η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» πέρασαν με 3-0 από το «Κάροου Ρόουντ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο 16’ ο Αγκουέρο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, ανοίγοντας το δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ιχεανάτσο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 78’ ο Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Σάντερλαντ του Χάρη Μαυρία (μπήκε στο 76’) στο Λονδίνο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Λενς με γκολ στο 17’ έδωσε το προβάδισμα στην Σάντερλαντ, όμως η Άρσεναλ, που αγνοεί την ήττα στο Κύπελλο εδώ και δύο χρόνια, έφερε… τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Κάμπελ (25’) και Ράμσεϊ (72’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 75’ ο Ζιρού, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Γλίτωσε στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ


Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση για Σίτι και Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ!
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ομάδα 3ης κατηγορίας) στο «Ολντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας!

Παρότι ο Λουίς Φαν Χαάλ χρησιμοποίησε βασική ομάδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν μόλις δύο σουτ στο στόχο και φυσικά ο κόσμος αποδοκίμαζε συνεχώς την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού, που για 10ο σερί εντός έδρας ματς δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο μέρος!

Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε στις καθυστερήσεις ο Ντεπάι. Ο Ολλανδός με ωραία κούρσα από τα αριστερά, κέρδισε πέναλτι στην περιοχή, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ρούνεϊ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.