Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη στο... ρελαντί για Βραζιλία στην πρεμιέρα

Νίκη στο... ρελαντί για Βραζιλία στην πρεμιέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2013 00:08
Χωρίς να ιδρώσει, η Βραζιλία επικράτησε με 3-0 της Ιαπωνίας στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στη «χώρα του καφέ», με τον Νεϊμάρ να πετυχαίνει πανέμορφο τέρμα.

Οι Βραζιλιάνοι δεν εντυπωσίασαν, ωστόσο ακόμα και έτσι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στη φιλόδοξη μεν αλλά καθόλου καλή ποιοτικά Ιαπωνία, και πήραν άνετα τη νίκη με 3-0.

Το σκορ για τη «σελεσάο» άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Νεϊμάρ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με τους γηπεδούχους να άφηναν χώρους στους Ιάπωνες οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Ζούλιο Σέζαρ.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια επανάληψη του πρώτου, καθώς ο Παουλίνιο μόλις στο 48’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, και ο αγώνας στη συνέχεια δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τους Ιάπωνες να κλείνουν τους διαδρόμους στην άμυνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί επιθετικά.

Τελικώς στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τζο ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Οσκάρ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν κεφάλι στον 1ο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν επίσης Ιταλία και Μεξικό.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου


Βραζιλία - Ιαπωνία 3-0
(3' Νεϊμάρ, 48' Παουλίνιο, 93' Zo)

Μεξικό - Ιταλία (16/6 - 22:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.