Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ανανεώνει με Ρεάλ ο Ρονάλντο

Δεν ανανεώνει με Ρεάλ ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2013 22:11
Τα δημοσιεύματα πως έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του έσπευσε να διαψεύσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ανοίγοντας την… όρεξη στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ με δηλώσεις του στη Marca εξέφρασε την σιγουριά του πως ο Πορτογάλος άσος θα παραμείνει στη Μαδρίτη και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το 2015.

Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως τελικώς ο Ρονάλντο ήταν μια ανάσα στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «μερέγχες», ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να διάψευσε τα όσα γράφονται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook:

«Όλες οι ειδήσεις σχετικά με την ανανέωσή μου στη Ρεάλ είναι λανθασμένες», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Ρονάλντο ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται στο στόχαστρο της νεόπλουτης Μονακό αλλά και την πρώην του ομάδας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι φέρεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα αστρονομικό ποσό το οποίο αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ ώστε να τον φέρουν στο Πριγκιπάτο, ωστόσο εφόσον o ίδιος δεν ανανεώσει τελικά με την Ρεάλ, πιθανόν να προτιμήσει την επιλογή να επιστρέψει στο Μάντσεστερ όπου εκεί και τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.