Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Στέφενς ο ΠΑΟΚ

Συμφώνησε με Στέφενς ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2013 21:53
Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα αναλάβει ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ήρθε σε αρχική συμφωνία με τους διοικούντες του «δικέφαλου του Βορρά» όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Ο 60χρονος Ολλανδός τεχνικός βρέθηκε χθες στο «Μακεδονία Παλάς» με τον Ιβάν Σαββίδη και τελικώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον έμπειρο προπονητή να αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα από τον σύλλογο, όταν και θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα είναι η 8η ομάδα στην καριέρα του Στέφενς ως προπονητή, με τον ίδιο να γνωρίζει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στην Σάλκε, την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1997 αλλά και του Κυπέλλου Γερμανίας όπου και έκανε το back-to-back το 2001 και το 2002.

Ο ίδιος βρέθηκε ξανά στο τιμόνι της Σάλκε το 2011, και τη φετινή σεζόν οδήγησε τον σύλλογο στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο που βρίσκονταν και ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά στα μέσα του Δεκέμβρη αποχώρησε από τον σύλλογο, με τον Τζενς Κέλερ να παίρνει τη θέση του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens. Η συμφωνία με τον Ολλανδό προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά αφού πρώτα αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες και υπογραφούν και τα σχετικά συμβόλαια.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΠΑΟΚ ακολούθησε μια τακτική εντατικής αναζήτησης εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις προπονητών και κατέληξε στην ιδανικότερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 60χρονο Ολλανδό τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να του εμπιστευτεί το όραμα της δημιουργίας μίας ομάδας αντάξια των προσδοκιών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Huub Stevens τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας προπονητής της αξίας του Huub Stevens συμφώνησε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες σε πρωταθλήματα υψηλού ανταγωνισμού. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Στον ΠΑΟΚ, όπως είναι αναμενόμενο, ο Huub Stevens, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, ωστόσο θα υπάρξει στενή συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής πυραμίδας.

Η επίσημη παρουσίαση του Huub Stevens θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και ο 60χρονος Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.