Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στην κορυφή με τεσσάρα η Τσέλσι, ήττα σοκ για Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Στην κορυφή με τεσσάρα η Τσέλσι, ήττα σοκ για Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2015 00:42
Η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και έπιασε στην κορυφή του ομίλου την Πόρτο, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ντιναμό Κιέβου! Όλα τα σενάρια πιθανά στον όμιλο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Τσέλσι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως και στο Λονδίνο, οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 και έφτασαν τους 10 βαθμούς στον όμιλο.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Κέιχιλ και τα πάντα έγιναν πιο εύκολα γι’ αυτήν στο 40’ όταν ο Μπεν Χαίμ (πρώην αμυντικός της Τσέλσι) κλώτσησε από πίσω τον Ντιέγκο Κόστα και είδε απευθείας κόκκινη.

Οι Λονδρέζοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 73’ με το 4ο φάουλ του Γουίλιαν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Όσκαρ «έγραψε» το 3-0 με κεφαλιά και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+1’ ο Ζουμά, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Τέρι.

Ήττα-σοκ για Πόρτο, θρίλερ στο φινάλε του ομίλου


Η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε με 2-0 την Πόρτο στο «Ντραγκάο» και έβαλε… φωτιά στον όμιλο, αφού πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση.

Οι Ουκρανοί πήραν τη μεγάλη νίκη με γκολ των Γιαρμολένκο (35’ πεν.) και Ντέρλις (64’) και έφτασαν τους 8 βαθμούς στον όμιλο.

Την τελευταία αγωνιστική, η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο στο Λονδίνο και ο νικητής θα εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Αν υπάρξει ισοπαλία και η Ντιναμό κερδίσει την Μακάμπι, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, με την Πόρτο να μένει εκτός αφού έχει το χειρότερο συντελεστή. Με λίγα λόγια, αν η Ντιναμό νικήσει τους Ισραηλινούς, οι «δράκοι» μόνο με νίκη στο Λονδίνο θα συνεχίσουν στα νοκ άουτ, ενώ η Τσέλσι περνάει αν δεν χάσει.

Η βαθμολογία


1. Τσέλσι 10 (11-3)
2. Πόρτο 10 (9-6)
3. Ντινάμο Κιέβου 8 (7-4)
4. Μακάμπι Τελ-Αβίβ 0 (1-15)

Τελευταία αγωνιστική (9/12): Ντινάμο Κιέβου - Μακάμπι Τελ-Αβίβ, Τσέλσι - Πόρτο




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.