Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζανέτι

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζανέτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2013 18:55
Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Χαβιέρ Ζανέτι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και τελικώς προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο με την Ίντερ.

Ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα στα τέλη της σεζόν δεν φαίνεται να είναι αρκετός για να εμποδίσει τον αρχηγό της Ίντερ να παίξει ποδόσφαιρο, με τον αρχηγό να βάζει την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους «νερατζούρι».

Μάλιστα ο ίδιος με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ευχαριστεί την ομάδα για την πίστη που τουέδειξε, καθώς και τους οπαδούς για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ίντερ:


«Η Ίντερ είναι υπερήφανη να ανακοινώσει πως ο Χαβιέρ Ζανέτι ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο. Εδώ τι είπε ο αρχηγός της ομάδας μας από το τηλέφωνο:

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την πίστη που μου έδειξε. Μιλήσαμε λεπτομερώς για τον τραυματισμό μου και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε για ακόμη μία χρονιά. Έδειξαν ότι πιστεύουν σε εμένα και το πάθος μου για την Ίντερ. Ελπίζω πως θα τους ανταμείψω στο γήπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους οπαδούς που μου εξέφρασαν την αγάπη τους τις προηγούμενες εβδομάδες και με όλες του τις πράξεις έδειξαν πως θα είναι δίπλα μας και την επόμενη χρονιά. Κάνω τα πάντα για να επιστρέψω δυνατός και υγιής και να είμαι έτοιμος για τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.