Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στις 21 Οκτωβρίου η κλήρωση των μπαράζ

Στις 21 Οκτωβρίου η κλήρωση των μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2013 13:55
Στις 21 Οκτωβρίου του 2013 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ πρόκρισης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής στα προκριματικά του Μουντιάλ, με την Ελλάδα να εξασφαλίζει εκτός απρόοπτου την 2η θέση αλλά παράλληλα να βλέπει την 1η Βοσνία να παίρνει εμφατική νίκη με 5-0 στη Λετονία και να μένει στο +3, κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο τον στόχο κατάληψης της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Έτσι, εκτός απρόοπτου, η Εθνική θα οδηγηθεί στους αγώνες μπαράζ και σήμερα η FIFA έβγαλε στο προσκήνιο τις σχετικές πληροφορίες.

Συγκεκριμένα η κλήρωση των ζευγαριών θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 15 και 19 Νοεμβρίου.

Η ενημέρωση


Η FIFA ενημέρωσε τις ομοσπονδίες της ευρωπαϊκής ζώνης για τις αποφάσεις που ελήφθησαν εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ 2014 σχετικά με τους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας:

1.Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ θα διενεργηθεί στις 21 Οκτωβρίου 2013 στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη.

2.Θα γίνει διαχωρισμός δύο γκρουπ ομάδων (ισχυρές-αδύνατες) σύμφωνα με τη θέση τους στη βαθμολογία της FIFA.

3.Η βαθμολογία της FIFA που θα διαμορφώσει το διαχωρισμό των ομάδων θα δημοσιευτεί στο fifa.com στις 17 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την τελευταία αγωνιστική της ευρωπαϊκής ζώνης.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες μπαράζ θα διεξαχθούν στις 15 και στις 19 Νοεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.