Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Προβάδισμα για Παναιτωλικό, στο κόλπο ανόδου ο Ηρακλής

Football League: Προβάδισμα για Παναιτωλικό, στο κόλπο ανόδου ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2013 00:44
Προβάδισμα για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Αγρίνιο σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, καθώς ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» Σταμάτης Καρράς χτυπήθηκε από κροτίδα που είχε πέσει στο γήπεδο. Από την άλλη, «ζωντανός» ο Ηρακλής ο οποίος κέρδισε με 1-0 τη Νίκη Βόλου και πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ.

Διαφορά τριών βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας πήρε ο Παναιτωλικός ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στην έδρα του και έγινε αυτόματα το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό στο χέρι του Σταμάτη Καρρά των «ερυθρόλευκων», όταν αυτός προσπάθησε να απομακρύνει μία κροτίδα από τον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο ωστόσο ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς σκίστηκαν δύο δάχτυλα και θα κάνει απλώς κάποια ράμματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 50 λεπτά καθυστέρηση, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους οι οποίοι μόλις στα 30 πρώτα δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Μπελόν. Ο Σφακιανάκης στο 40’ έκανε το 2-0, ωστόσο παρότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να μειώσει με τον Μπρέσκα στο 69’, στη συνέχεια δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα οι Αγρινιώτες να φτάσουν στην νίκη.

Football League: Προβάδισμα για Παναιτωλικό, στο κόλπο ανόδου ο Ηρακλής
Από την άλλη, ο Ηρακλής Βόλου ήθελε οπωσδήποτε το διπλό στην έδρα της Νίκης Βόλου για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της ανόδου και τα κατάφερε, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 μέσα στο Πανθεσσαλικό με το γκολ του Σαιτραβάνη στο 24’ στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ προσπάθησαν να απαντήσουν, έχοντας ως μεγαλύτερη ευκαιρία το οριζόντιο δοκάρι του Τάντιτς στο 90’, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα η οποία τους έφερε στην τελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς.

Αντίθετα ο Ηρακλής βρέθηκε στην 3η θέση με 4, έναν περισσότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στην κορυφή βρίσκεται με 8 ο Παναιτωλικός.

Τα αποτελέσματα


Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1
(1’ Μπελόν, 40’ Σφακιανάκης - 69’ Μπρέσκα)

Νίκη Βόλου-Ηρακλής 0-1
(24’ Σιατραβάνης)

Η βαθμολογία


1. Παναιτωλικός 8

2. Ολυμπιακός Βόλου 5

3. Ηρακλής 4

4. Νίκη Βόλου 2

Η επόμενη 4η αγωνιστική (12/6)


Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής

Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.