Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανέβηκαν κορυφή Ρεάλ και Βιγιαρεάλ, στον πάτο η Σεβίλλη! (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ανέβηκαν κορυφή Ρεάλ και Βιγιαρεάλ, στον πάτο η Σεβίλλη! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2015 02:04
Με δύο γκολ του Μπενζεμά, η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Θέλτα και Βιγιαρεάλ. Στον πάτο της βαθμολογίας η Σεβίλλη, ήττα με 2-0 από την Λας Πάλμας!

Η Ρεάλ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Θέλτα (4-1) και με τη νίκη της στην έδρα της Μπιλμπάο (2-1), «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 13 βαθμούς!

Πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ο Γάλλος φορ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Σαν Χοσέ, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-1 στο 79’ μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Ίσκο.

Τρία λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της Ρεάλ, η Μπιλμπάο είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά-ψαράκι του Σαμπίν Μερίνο, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Πέπε. Μάλιστα, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έψαξε τη δεύτερη ισοφάριση και είχε σημαντική στιγμή στο 88’ με κεφαλιά του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Νάβας.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με Θέλτα και με Βιγιαρεάλ. Η τελευταία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μάλαγα χάρη σε αυτογκόλ του Τισόνε (71’) και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Αντίθετα, η Σεβίλλη ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Λας Πάλμας και βρέθηκε στον πάτο της Πριμέρα Ντιβιζιόν με μόλις 2 βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια! Ρόκε Μέσα (36') και Αλκαράς (76') πέτυχαν τα δύο γκολ για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.