Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Έπιασε κορυφή η Γερμανία, ελπίζει για απευθείας πρόκριση η Ιρλανδία

Προκριματικά Euro: Έπιασε κορυφή η Γερμανία, ελπίζει για απευθείας πρόκριση η Ιρλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2015 00:30
Με τον Γκέτσε να πετυχαίνει δύο γκολ, η Γερμανία κέρδισε με 3-1 την Πολωνία στην Φρανκφούρτη και την προσπέρασε στην κορυφή του 4ου ομίλου. Ανέβηκε στην 3η θέση η Ιρλανδία, 4-0 το Γιβραλτάρ, στο -1 από την τριάδα η Σκωτία μετά την ήττα της με 1-0 στη Γεωργία.

Στην κορυφή του 4ου ομίλου ανέβηκε η Γερμανία, καθώς οι παγκόσμιοι πρωταθλητές κέρδισαν με 3-1 την Πολωνία στην Φρανκφούρτη και την έριξαν από την πρώτη θέση.

Και τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν από παίκτες της Μπάγερν! Στο 12’ ο Έκτορ έβγαλε τη σέντρα και ο Μίλερ «έγραψε» το 1-0 από κοντά, ενώ στο 19’ ο Γκέτσε διπλασίασε το προβάδισμα για τα «πάντσερ» με ωραίο σουτ εντός περιοχής.

Η Πολωνία μείωσε σε 2-1 στο 37’ με γκολ του Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα μπορούσε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ σε τετ-α-τετ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και στο 82’ ο Γκέτσε «κλείδωσε» τη νίκη της Γερμανίας, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τεσσάρα και 3η θέση για Ιρλανδία, ήττα και υποχώρηση για Σκωτία


Η Ιρλανδία κέρδισε με 4-0 στο Γιβραλτάρ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα μπαράζ.

Κρίστι (26’), Κιν (49’, 51’ πεν.) και Λονγκ (79’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ, η οποία προσπέρασε την Σκωτία στην 3η θέση του 4ου ομίλου και πλέον βρίσκεται μόλις στο -2 από την 2η Πολωνία.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γεωργία κέρδισε με 1-0 την Σκωτία στην Τιφλίδα και πήρε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Στο -1 από την 3η θέση και στο -3 από την 2η οι Σκωτσέζοι, που φυσικά μπορούν να ελπίζουν ακόμα και σε απευθείας πρόκριση.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Γερμανία 16
2. Πολωνία 14
3. Ιρλανδία 12
4. Σκωτία 11
5. Γεωργία 6
6. Γιβραλτάρ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.