Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πολίτης» και επίσημα ο Φερναντίνιο

«Πολίτης» και επίσημα ο Φερναντίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2013 22:55
Την ανακοίνωση του Φερναντίνιο ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι, με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 30 εκατομμύρια λίρες. Μόνο τα ιατρικά για τον Χεσούς Νάβας.

Ο 28χρονος χαφ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στους «πολίτες, αποτελώντας την πρώτη επίσημη απόκτηση της αγγλικής ομάδας, καθώς ο Χεσούς Νάβας δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών, με τη Σαχτάρ να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών.

«Είναι μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μια νέα πρόκληση και μια ευκαιρία για να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει εδώ και αρκετό και επιτέλους όλα τελείωσαν θετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη, όσον αφορά την περίπτωση του Χεσούς Νάβας, ο Ισπανός άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Σίτι, ωστόσο μέχρι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, δεν μπορεί να ανακοινωθεί από τους «πολίτες».

Να σημειωθεί πως ο παίκτης βρίσκεται σε υποχρεώσεις με την εθνική Ισπανίας ενόψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, κάτι που σημαίνει πως η ανακοίνωση του στον σύλλογο μπορεί να καθυστερήσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.