Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Εγγυόμαστε σκληρη δουλειά και μεγάλους παίκτες»

«Εγγυόμαστε σκληρη δουλειά και μεγάλους παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2013 18:22
Χαρούμενοι και με όρεξη για δουλειά εμφανίστηκαν κατά την επίσημα παρουσίαση τους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά, με τον τελευταίο μάλιστα να εγγυάται πως θα έρθουν μεγάλοι παίκτες.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», και ο νέος στρατηγικός σύμβουλους της ΠΑΕ, ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την επίσημη παρουσίαση τους, για την ευκαιρία που τους έδωσε να αναλάβουν τα συγκεκριμένα πόστα στον σύλλογο.

Ο Ισά έκανε λόγο πως ζητούμενο είναι να χτιστεί μια δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, ενώ για την Ευρώπη τέθηκε ο στόχος της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ίδιος εγγυήθηκε πως θα έρθουν παίκτες υψηλής ποιότητας, ενώ το κύριο ζητούμενο των νέων παικτών είναι να γνωρίζουν σε ποιον σύλλογο πρόκειται να αγωνιστούν.

Με τη σειρά του, ο Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή να επιστρέφει στο «σπίτι του» όπως τόνισε χαρακτηριστικά τον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε πως μόνο εάν ανέβει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:


Καρεμπέ: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή που επιστρέφω στην κόκκινη οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μου έδωσε την ευκαιρία αυτή. Πάντα στόχος θα είναι να είμαι ένα με την οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν θα είμαι πολύ συχνά εδώ όμως η ψυχή μου θα είναι εδώ και θα προσπαθούμε με τον κ. Βρέντζο και τον Πιερ Ισά να τρέξουμε ένα νέο πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό».Για τους στόχους του Ολυμπιακού, πρόσθεσε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Για το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Όμως πρέπει να βελτιώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο την Ευρώπη. Μόνο αν ανέβει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για την κρίση στην Ελλάδα: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε κρίση στην Ελλάδα και όχι μόνο. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και εμείς πιστεύουμε ότι σε συνεργασία με την διοίκηση και τον προπονητή θα βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα. Όταν μιλώ με ανθρώπους για την Ελλάδα όλοι μιλούν για την κρίση. Όταν μιλάω με την UEFA και την FIFA για την Ελλάδα όλοι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι και θα μας βοηθήσει πολύ στην δουλειά μας αφού μπορούμε να δελεάσουμε παίκτες με την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Τον λόγο πήρε και ο Πιέρ Ισά ο οποίος τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη. Θέλω να πω ότι έχουμε πολλή δουλειά σε συνεργασία με τον Κριστιάν. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Να βοηθήσουμε την ομάδα από το πόστο μας. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για τον στόχο αυτό.

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Θα κάνουμε το καλύτερο να φέρουμε υψηλής ποιότητας παίκτες και να βελτιωθούμε και στην Ευρώπη. Θέλουμε να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα στο ταλέντο και στην εμπειρία. Και νέοι με ταλέντο που θέλουν υπομονή για να δείξουν την αξία τους, αλλά επειδή συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να βρούμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Για το μπάτζετ: «Έχουμε συμφωνήσει με τον πρόεδρο για το μπάτζετ. Το πιο σημαντικό είναι όταν ένας παίκτης έρχεται να παίξει εδώ πρέπει να γνωρίζει για τι σύλλογο πρόκειται. Όποιος έρχεται πρέπει να ξέρει ότι θα κάνει μία εξαιρετική επιλογή σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σας εγγυόμαστε 1-2 πολύ καλούς παίκτες.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να χτίσουμε δυνατή ομάδα. Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και έχουμε την στήριξή του. Επίσης ο προπονητής θα μας πει για τις ανάγκες που έχουμε και εμείς θα ψάξουμε τις λύσεις. Ζητούμενο η πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά βασικά θέλουμε να χτίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.