Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε στην Μάντσεστερ Σίτι ο Νάβας»

«Έκλεισε στην Μάντσεστερ Σίτι ο Νάβας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2013 16:08
Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χεσούς Νάβας σύμφωνα με τον ανταποκριτή του «Sky Sports» στην Ισπανία, Γκρέιαμ Χάντερ, ο οποίος αποκάλυψε τη μεταγραφή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. «Θέλω να πάω στη Σίτι και να κερδίσω τρόπαια» δήλωσε ο παίκτης.

Ο 27χρονος άσος της Σεβίλλης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, με αρκετά δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για οριστικά συμφωνία των δύο πλευρών.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Γκρέιχαμ Χάντερ ο οποίος αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πολίτες» με τις συνολικές απολαβές του να αγγίζουν τα 23 εκατομμύρια ευρών συν 4 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχων.

Μάλιστα φέρεται πως ο Νάβας αποτελεί προσωπική εισήγηση του Μανουέλ Πελεγκρίνι ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας. Από την άλλη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο «Έτιχαντ»:

«Μου αρέσει πολύ η Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Η ομάδα κάνει τα πάντα για να με εντάξει στο δυναμικό της και της είμαι ευγνώμον. Θέλω να υπογράψω και να κερδίσω τρόπαιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.