Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2013 13:31
Παρότι ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται πως έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας ανέφερε πως δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του! Ενδιαφέρον για Γεωργίου και Κοροβέση.

Ο Σουηδός επιθετικός ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του, αναφέροντας πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την πατρίδα του:

«Η Γκέτεμποργκ πάντα με ενδιαφέρει, αλλά όπως έχω ξαναπεί θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου εκτός συνόρων. Δεν ξέρω αν θα είναι στο Αμβούργο ή αλλού. Θα εξετάσω όλες τις προοπτικές που υπάρχουν όταν έρθει η ώρα να αποφασίσω.

Ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα, αλλά γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από διαφορετικές χώρες. Θα μιλήσω με το Αμβούργο στα τέλη Ιουνίου. Έγινε ξανά αλλαγή αθλητικού διευθυντή και δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει», τόνισε ο 27χρονος φορ.

Ενδιαφέρον για Γεωργίου και Κοροβέση


Μπεργκ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»
Για δύο παίκτες που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τους Φώτη Γεωργίου και Νίκο Κοροβέση.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ, μένει ελεύθερος και θεωρείται καλή λύση στον Παναθηναϊκό για τη κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης. Μάλιστα ο Νίκος Νταμπίζας τον παρακολούθησε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδε, και δεν είναι απίθανό αν γίνει πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες για την απόκτηση του.

Από την άλλη, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κοροβέση, ωστόσο η περίπτωση του 23χρονου αριστερού χαφ είναι δύσκολη, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο και οι απαιτήσεις του ΠΑΣ είναι αρκετά υψηλές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.