Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Football League: Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2013 00:00
Στην κορυφή των πλει-οφ ανόδου ανέβηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Ηρακλή, εκμεταλλευόμενος και την ισοπαλία (1-1) στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Νίκης Βόλου και Παναιτωλικού.

Προβάδισμα από την πρώτη αγωνιστική των πλει-οφ πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος πήρε σπουδαίο διπλό με 1-0 στην έδρα του Ηρακλή και πήρε από νωρίς κεφάλι στη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε καλύτερα, στο ντεμπούτο του Γκόγκιτς στον πάγκο των γηπεδούχων, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικώς το πλήρωσε. Συγκεκριμένα ύστερα από λάθος στην άμυνα, ο Γιενγκά στο 45’ άνοιξε το σκορ υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου.

Στο δεύτερο μέρος η απόδοση του Γηραιού έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα οι Βολιώτες να κρατήσουν με άνεση το υπέρ τους 1-0 και να φύγουν με τη νίκη από το «Καυταντζόγλειο».

Στο άλλο παιχνίδι, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καμαρά στο 13’, με τους γηπεδούχους να αγγίζουν την ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον Παππά να αστοχεί στο τετ-α-τετ.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, η Νίκη Βόλου κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει, με τον Βέρτζο να διαμορφώνει το τελικό 1-1 με κοντινή κεφαλιά στο 83’.

Η βαθμολογία:


1. Ολυμπιακός Βόλου 4

2. Παναιτωλικός 2

3. Νίκη Βόλου 1

4. Ηρακλής 1

Η επόμενη αγωνιστική (05/06):


Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Παναιτωλικός-Ηρακλής




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.