Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχονται για να υπογράψουν Μπέργκ και Μπαϊράμι

Έρχονται για να υπογράψουν Μπέργκ και Μπαϊράμι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2013 14:38
Σε οριστική συμφωνία με τον Μάρκους Μπέργκ ήρθε ο Παναθηναϊκός, με τον Σουηδό επιθετικό να αναμένεται στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου για να υπογράψει συμβόλαιο. Έρχεται αύριο ο Μπαϊράμι. Στο Όστερμπεκ η προετοιμασία.

Οι «πράσινοι» ήρθαν χθες σε οριστική συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος εκτός απρόοπτου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης του τριφυλλιού για τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος φορ συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο έναντι 400 χιλιάδων ευρώ το χρόνο (συν μπόνους 200 χιλιάδες επίτευξης στόχων), ενώ επήλθε συμφωνία και με το Αμβούργο όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σουηδός άσος αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο. Όσον αφορά την περίπτωση του Χοσέ Τοτσέ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού, ενώ ο Φιγκερόα θα μείνει μόνο με χαμηλές αποδοχές.

Από την άλλη, το βράδυ της Κυριακής αναμένεται στην Ελλάδα ο Εμίρ Μπαϊράμι ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο. Εφόσον πάνε όλα καλά ο Σουηδός θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια έναντι 250 χιλιάδων ευρώ.

Στο Όστερμπεκ η προετοιμασία


Έρχονται για να υπογράψουν Μπέργκ και Μπαϊράμι
Στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Με τα έως τώρα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προετοιμασία στις 4 Ιουλίου. Τις πρώτες μέρες οι «πράσινοι» θα προπονούνται στο «Απήλιον» και στις 15 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πρόκειται για μια καταπράσινη πόλη 11.500 κατοίκων και με κλίμα ιδανικό για θερινή προετοιμασία. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται 5 χλμ μακριά από το Άρνεμ, περιοχή που γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιάννης Αναστασίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.