Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο κόλπο για Φυτανίδη ο Ολυμπιακός

Στο κόλπο για Φυτανίδη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2013 14:17
Στο κόλπο για την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη φέρεται πως μπαίνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως».

Ο διεθνής στόπερ ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, είχε έρθει το προηγούμενο διάστημα σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο 29χρονος καθυστερήσει να απαντήσει και η υπόθεση «πάγωσε».

Από την πλευρά του, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έκλεισε σε κάποια ομάδα, φέρονται έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως» αναφέρει πως ο Έλληνας αμυντικός έχει ως πρώτη επιλογή τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο ίδιος έχει στο μυαλό του στις υποχρεώσεις του με τον Ατρόμητο ο οποίος διεκδικεί αύριο τη συμμετοχή του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη φετινή σεζόν ο Φυτανίδης μετράει 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 3 γκολ και 2 ασίστ, και στον Ολυμπιακό ενδιαφέρονται για την περίπτωση του καθώς έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν το ρόστερ τους με έναν ακόμα Έλληνα χωρίς να δοθούν χρήματα σε κάποια ομάδα για την μεταγραφή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.