Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε στους «4» η Ατλέτικο Μινέιρο

Κόπα Λιμπερταδόρες: Καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε στους «4» η Ατλέτικο Μινέιρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2013 11:13
Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες εξασφάλισε η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Τιχουάνα, παίρνοντας τη πρόκριση χάρη σε απόκρουση του τερματοφύλακα της Βικτόρ, ο οποίος έδιωξε με το πόδι το πέναλτι των Μεξικανών στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με τη Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο στα ημιτελικά.

Μπορεί να καρδιοχτύπησε, ωστόσο η ομάδα του Ροναλντίνιο κατάφερε τελικώς να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τιχουάνα. Οι Μεξικανοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μέσα στη Βραζιλία με γκολ του Ριάσκος στο 26’, ωστόσο ο Ρέβερ στο 41’ με ωραίο τακουνάκι έκανε το 1-1 ύστερα από εκτέλεση φάουλ, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην Ατλέτικο μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να πάρουν την πρόκριση, με τον Ριάσκος στο 69’ να αστοχεί σε τετ-α-τετ, ενώ ο Άρσε στο 80’ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο η τεράστια χαμένη ευκαιρία σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν και ο Βικτόρ απόκρουσε με το πόδι στο 90+3’ το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ριάσκος, με αποτέλεσμα να στείλει την ομάδα του στα ημιτελικά του θεσμού.

Στα ημιτελικά η Ατλέτικο Μινέιρο θα αντιμετωπίσει την Νίουελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο, ενώ στο άλλο ζευγάρι η Σάντα Φε από τη Κολομβία θα αντιμετωπίσει την Ολίμπια από την Παραγουάη

Τα ζευγάρια των ημιτελικών


Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) - Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία)

Σάντα Φε (Κολομβία) - Ολίμπια (Παραγουάη)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.