Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Χάινκες και... Σουάρες η Ρεάλ

Συμφώνησε με Χάινκες και... Σουάρες η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2013 20:45
Ο Γιουπ Χάινκες είναι αυτή τη στιγμή το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σύμφωνα με τη Marca, η «βασίλισσα» έχει συμφωνήσει με τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ!

Με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρεί το καλοκαίρι, οι «μερέγχες» βρίσκονται στην αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Γιουπ Χάινκες να παίρνει αυτή τη στιγμή μεγάλο προβάδισμα για τη θέση, έναντι του Κάρλο Αντσελότι.

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος τεχνικός ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου ως πρωταθλητής Ευρώπης και Γερμανίας στο τέλος της σεζόν δίνοντας τη θέση του στον Πεπ Γκουαρντιόλα, βρίσκεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μια ανάσα από το να βρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ.

Να σημειωθεί πως ο Γερμανός προπονητής έχει ξαναβρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ το 1997-98, οδηγώντας την στην κορυφή της Ευρώπης! Αυτές τις στιγμές ονειρεύονται ξανά οι άνθρωποι της «βασίλισσας», οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν μαζί του, καθώς η περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι έχει δυσκολέψει.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του Ανατόλι Τίμοτσουκ, ο οποίος είναι παίκτης του στη Μπάγερν, επιβεβαίωσαν τα ρεπορτάζ πως ο Χάινκες βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρεάλ, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής: «Κατά 99% ο Χάινκες θα προπονεί την Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός αμυντικός μέσος των Βαυαρών.

Συμφώνησε με Σουάρες, εμπόδιο η Λίβερπουλ


Συμφώνησε με Χάινκες και... Σουάρες η Ρεάλ

Το ρεπορτάζ της Ρεάλ ωστόσο δεν σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με τη «Marca», οι «μερέγχες» έχουν δώσει τα χέρια με τον Λουίς Σουάρες και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν και με τη Λίβερπουλ, η οποία ωστόσο στέκεται «αγκάθι» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός με χθεσινές δηλώσεις του, ανέφερε πως δύσκολα θα έλεγε «όχι» σε πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και μια μέρα μετά φέρεται πως είπε τελικά «ναι» στους ανθρώπους της ομάδας, με την Marca να κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο, η μεταγραφή μόνο τελειωμένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η Ρεάλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα των 47 εκατ. ευρώ, ενώ η πλευρά της Λίβερπουλ δεν θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.