Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ελπίζει για σεντόνι ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Ελπίζει για σεντόνι ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2013 22:49
Στο «κόλπο» πρόκρισης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε για τα καλά ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και την τελευταία αγωνιστική θα τα παίξει όλα για όλα με τον Ατρόμητο για την 1η θέση.

Οι Αρκάδες πήραν γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα τέρματα των Κάφα (6’) και Τσαμπούρη (16’) και παρά την μείωση του σκορ από τον ΠΑΣ με γκολ του Κοροβέση στο 23’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, οι Γιαννιώτες δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, με τον Ντε Βινσέντι να χρίζεται για ακόμα ένα παιχνίδι σημαντική απώλεια για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Με αυτή τη νίκη, ο Αστέρας έφτασε τους 8 βαθμούς και χρειάζεται νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική, και παράλληλα ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΣ, για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ δεν έχει πλέον ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ωστόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Η βαθμολογία:


1. Ατρόμητος 10

2. ΠΑΟΚ 10

3. Αστέρας Τρίπολης 8

4. ΠΑΣ Γιάννινα 7


Η τελευταία αγωνιστική (2/6):


ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.