Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σκληρό πόκερ» για Έρικσεν

«Σκληρό πόκερ» για Έρικσεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2013 19:10
Μετά την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, η Ντόρτμουντ έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Άγιαξ για την αγορά του Κριστιάν Έρικσεν, με τη διαφορά των δύο ομάδων να κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 3 εκατομμύρια.

Οι φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Δανού μεσοεπιθετικού του Άιαντα, ως τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μάριο Γκέτσε ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η Ντόρτμουντ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για την αγορά του παίκτη, ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 3 εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί θέλουν για τον 21χρονο το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, ενώ από την άλλη η πρόταση των Βεσφταλών κυμαίνεται να στα 12 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί πως ο 21χρονος αποτελεί και στόχο της Λίβερπουλ, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η Ντόρτμουντ έχει το πάνω χέρι στην περίπτωση του, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει την καρίερα του στη γερμανική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.