Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ψάχνει νέο προπονητικό ο Αλαφούζος

Ψάχνει νέο προπονητικό ο Αλαφούζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2013 14:43
Σε αναζήτηση νέου προπονητικού κέντρου για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το ύψος του ενοικίου που ζήτησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την Παιανία.

Συγκεκριμένα, Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αξίωσε από τον Γιάννη Αλαφούζο 1,2 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο για τη χρήση των εγκαταστάσεων την επόμενη σεζόν, ποσό που είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα της «πράσινης» ΠΑΕ. Μάλιστα φέρεται πως οι αρχικές απαιτήσεις άγγιζαν τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ και έγινε ύστερα μείωση κατά 600.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως υπήρχαν σκέψεις ακόμα και για την αγορά των εγκαταστάσεων της Παιανίας, ωστόσο το ποσό που ζήτησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν δυσβάσταχτο για τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Όλα αυτά, φέρνουν τον Παναθηναϊκό να αποχωρεί από την Παιανία, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την εύρεση ενοικιαστών για εγκαταστάσεις με μικρότερες οικονομικές απαιτήσεις.

Ωστόσο στο τραπέζι έχει πέσει και η περίπτωση περί δημιουργίας νέου προπονητικού κέντρου, ωστόσο κάτι τέτοιο απαιτεί μεγάλο κόστος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.