Κίνδυνος αποβολής της ΕΠΟ από τις διεθνείς διοργανώσεις!

Κίνδυνος αποβολής της ΕΠΟ από τις διεθνείς διοργανώσεις!Με κίνδυνο αποβολής από τις τάξεις της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ απειλείται η Εθνική ομάδα και οι ελληνικοί σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς. Ενημέρωσε σχετικά ο Γιώργος Σαρρής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο λόγος είναι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κάνει η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Κιλκίς με τα οποία ζητούν να βγει άκυρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ και να οριστεί νέα προσωρινή διοίκηση.

Όπως είναι γνωστό, τα καταστατικά της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, απαγορεύουν ρητά τις ύπαρξη προσωρινών διοικήσεων, διορισμένων από τα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος αποβολής της ΕΠΟ από τις Ευρωπαϊκές και τις διεθνείς διοργανώσεις, και κατ' επέκταση της Εθνική ομάδας και των ελληνικών συλλόγων που θα συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Να σημειωθεί πως την Τρίτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται η αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου που ζητούν να κηρυχθεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές.

Στην ενημέρωσή του προς τα μέλη, ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής τόνισε πως αν γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, τότε το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποβληθεί άμεσα!
Σχολιασμός

2 σχόλια:

στις 27/05/2013 21:01
ναι μακαρι αλλα δεν κανει που δε κανει μεταγραφες η ομαδα σου αν δε παιξετε και στο chl τοτε κλαφτα χαραλαμπε θα γινουμε πρωταθλημα ινδιας με τετοια ροστερ...

στις 28/05/2013 16:02
Ε καλά τι να περιμένεις απο την την ΕΠΣ Κιλκίς, αφου την έβγαλαν καθαρή απο τα στημένα ήρθε η ώρα να εμφανιστούν στο προσκήνιο πάλι.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: