Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Και επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2013 04:54
Στην Μπαρτσελόνα και επίσημα ανήκει πλέον ο Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα» μέσω του λογαριασμού τους στο twitter, πέντε λεπτά μετά τις δηλώσεις του παίκτη ο οποίος αποκάλυψε τη συμφωνία με τους Καταλανούς για πενταετές συμβόλαιο!

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν κρατήθηκε και δήλωσε πως συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, και πέντε λεπτά μετά, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν τη συμφωνία μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο twitter, βάζοντας τέλος στην υπόθεση.

Ο 21χρονος επιθετικός θα μεταβεί στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα για να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο, ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Σάντος.

Μάλιστα στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους πάντες για όσα έζησε στα εννέα χρόνια που πέρασε στον σύλλογο:

«Την Δευτέρα υπογράφω συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Σάντος για αυτά τα εκπληκτικά εννιά χρόνια που πέρασα εδώ.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις στιγμές κι όσα έζησα. Αύριο (Κυριακή) θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι με την Σάντος. Ήθελα να αγωνιστώ ακόμα μια φορά για να ακούσω τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά μου. Ελπίζω ο Θεός να με βοηθήσει στις επιλογές μου. Πάντα μαζί σου Σάντος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.