Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Κορυφή η Πορτογαλία του Σάντος, στο κόλπο πρόκρισης η Αλβανία (video)

Προκριματικά Euro: Κορυφή η Πορτογαλία του Σάντος, στο κόλπο πρόκρισης η Αλβανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/3/2015 01:19
Με γκολ των Καρβάλιο (10’) και Κοεντράο (63’), η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος κέρδισε με 2-1 την Σερβία στη Λισαβόνα και ανέβηκε μόνη στην κορυφή του ομίλου. Στο κόλπο πρόκρισης η Αλβανία, 2-1 την Αρμενία.

Στην πρώτη θέση του ομίλου της ανέβηκε η Πορτογαλία. Οι Ίβηρες κέρδισαν με 2-1 την Σερβία στη Λισαβόνα και άφησαν την αντίπαλο τους στο -6 από την 3η θέση.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Καρβάλιο. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με σουτ των Ρονάλντο (29’) και Μουτίνιο (39’) για ένα δεύτερο γκολ, ενώ η Σερβία απείλησε στο 14’ με προσπάθεια του Τάντιτς.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 53’, με κεφαλιά του Μίτροβιτς από πλεονεκτική θέση και οκτώ λεπτά μετά ο Μάτιτς «έγραψε» το 1-1 με εκπληκτικό γυριστό. Παρόλα αυτά, η απάντηση της Πορτογαλίας ήταν άμεση, καθώς ο Κοεντράο έκανε το 2-1 στο 63’ μετά από γύρισμα του Μουτίνιο.

Παρά τις προσπάθειες των Σέρβων, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Πορτογαλία να ανεβαίνει μόνη στην κορυφή και την Σερβία να βρίσκεται πλέον στο -6 από την 3η θέση.

Στο κόλπο της πρόκρισης η Αλβανία


Προκριματικά Euro: Κορυφή η Πορτογαλία του Σάντος, στο κόλπο πρόκρισης η Αλβανία (video)
Η Αλβανία κέρδισε με ανατροπή την Αρμενία στο Ελμπασάν (2-1) και ισοβαθμεί πλέον με την Δανία στην 2η θέση και στο -2 από την κορυφή.

Οι Αρμένιοι, που είχαν βασικό τον Γκαζαριάν, ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και πήραν το προβάδισμα στο 4ο λεπτό με γκολ του Μοσβισιάν. Ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην Αλβανία, η οποία είχε δύο δοκάρια με τον Σικαλέσι (35’, 74’), ενώ η Αρμένια έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 70’ λόγω αποβολής του Χαρμπατζουμιάν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να φέρουν… τούμπα το ματς, με τον Μαβράι να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 77’, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Γκάσι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία:


1. Πορτογαλία 9
2. Δανία 7
3. Αλβανία 7
4. Σερβία 1
5. Αρμενία 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.