Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Φιορεντίνα-Ρόμα, μεγάλο προβάδισμα για Νάπολι, Σεβίλλη (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Φιορεντίνα-Ρόμα, μεγάλο προβάδισμα για Νάπολι, Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2015 00:06
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Ρόμα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Ολίμπικο», με τους «τζιαλορόσι» να παίρνουν το προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ. «Καθάρισε» ο Ιγκουαίν για Νάπολι, με το 1,5 πόδι στους «8» η Σεβίλλη.

Δεν είχε νικητή ο ιταλικός «εμφύλιος» ανάμεσα στην Φιορεντίνα και τη Ρόμα, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι» και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «Ολίμπικο».

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με τρομερό σουτ του Ίλισιτς. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Ντε Ρόσι στο κέντρο, με τον Σαλάχ να παίρνει τη μπάλα και να δίνει στον Σλοβένο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Σκορούπσκι.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι έχασαν με τραυματισμούς τους Ντε Ρόσι και Μανωλά, ωστόσο η ομάδα του Γκαρσία ανέβασε ρυθμό στα τελευταία λεπτά και θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν το ημίχρονο έχοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 44’με Φλορέντζι και Λιάιτς.

Η Ρόμα πήρε τον έλεγχο στην επανάληψη και στο 60’ κέρδισε πέναλτι σε… βουτιά του Ιτούρμπε, ωστόσο ο Νέτο απόκρουσε την εκτέλεση του Λιάιτς. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το χαμένο πέναλτι και στο 77’ έφτασαν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κεϊτά, ο οποίος ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα σε κόρνερ του Φλορέντσι και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Μάλιστα στο 82’ ο Ιτούρμπε είχε καλή στιγμή για να φέρει… τούμπα το ματς, με το 1-1 όμως να μένει μέχρι το φινάλε και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «Ολίμπικο».

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Χολέμπας και Τοροσίδης, ενώ ο Μανωλάς αποχώρησε με τραυματισμό στο 26ο λεπτό.

Μεγάλο προβάδισμα για Σεβίλλη, Νάπολι, με ανατροπή η Έβερτον


Γιουρόπα Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Φιορεντίνα-Ρόμα, μεγάλο προβάδισμα για Νάπολι, Σεβίλλη (video)
Με το 1,5 πόδι στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η κάτοχος του τίτλου, Σεβίλλη, μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

Οι Ανδαλουσιανοί πέτυχαν γκολ με το… καλημέρα, με τον Βιτόλο να «γράφει» το 1-0 στο 13ο δευτερόλεπτο του αγώνα, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο τέρμα στο θεσμό. Η Βιγιαρεάλ «άγγιξε» το 1-1 στο 2ο λεπτό, έχοντας δοκάρι με τον Βιέτο και στο 26’ η Σεβίλλη πέτυχε 2ο γκολ με τον Εμπιά.

Στο 40’ ο Βιδάλ ισοφάρισε τα δοκάρια και στο 48’ ο Βιέτο έδωσε ελπίδες στη Βιγιαρεάλ, μειώνοντας σε 2-1. Ωστόσο δύο λεπτά μετά, ο Γκαμέιρο ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σεβίλλη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης και για την Νάπολι, η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Ντιναμό Μόσχας στο «Σαν Πάολο» έχοντας πρωταγωνιστή τον Ιγκουαϊν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους «παρτενοπέι», καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Κουράνι έδωσε το προβάδισμα στη Ντιναμό, ενώ ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στο 18’ για ένα δεύτερο τέρμα.

Αυτό δεν έγινε και η Νάπολι κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς μέσα σε έξι λεπτά με δύο γκολ του Ιγκουαϊν (25’, 31’ πεν.). Ο Αργεντινός ήταν ασταμάτητος και ο ίδιος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 55’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Νίκη με ανατροπή και για την Έβερτον, η οποία κέρδισε με 2-1 την Ντιναμό Κιέβου στο «Γκούντισον Παρκ» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Ουκρανοί μπήκαν πιο δυνατά και πήραν προβάδισμα στο 14’ με τον Γκούσεφ, ενώ ο ίδιος είχε ακόμα δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Ωστόσο η Έβερτον έφτασε στην ισοφάριση στο 39’ με γκολ του Νέισμιθ, έπειτα από ασίστ του Λουκάκου, ενώ ο Βέλγος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 82’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.