Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο κόλπο για Γένσεν η Λάτσιο - Δυσκολεύει το έργο των «πρασίνων»
Στο στόχαστρο της Λάτσιο βρίσκεται ο Ματίας Γένσεν της Μπρέντφορντ, εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση για τον Παναθηναϊκό.Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ρωμαίοι πραγματοποίησαν διερευνητικές επαφές για τον 30χρονο Δανό μέσο, εξετάζοντάς τον ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η απόκτηση του Νίκο Ντομίνγκες από την Μπολόνια.
Η παρουσία του ιταλικού συλλόγου δημιουργεί ισχυρό ανταγωνισμό για τους «πράσινους», οι οποίοι παρακολουθούν στενά την υπόθεση.
Ο διεθνής χαφ αγωνίζεται στην Αγγλία από το 2019, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αποσαφηνιστεί αν η Λάτσιο θα καταθέσει επίσημη πρόταση.
🏴➡️🇮🇹🎙️Mathias Jensen, médio dinamarquês do Brentford, está na lista da Lazio como opção alternativa caso não consiga fechar com Nico Domínguez do Bologna.
— Gols 24hrs (@gols24hrs) July 7, 2026
O jogador de 30 anos tem contrato até 2027 e está avaliado em cerca de €15 milhões.
Tuttosport 📰 pic.twitter.com/hpmt8RE8LH
!Το καλοκαιρινό ψάρεμα ξεκίνησε! 🎣 650 μοναδικά δώρα* Όλα χωρίς κατάθεση* με promo code SEA650! Για νέα μέλη με εγγραφή
(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)