Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάλεσε συνέντευξη Τύπου (για Μουρίνιο;) ο Πέρεθ

Κάλεσε συνέντευξη Τύπου (για Μουρίνιο;) ο Πέρεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2013 19:32
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ στην οποία αναμένεται να πάρει θέση για το θέμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Με σχετική ανακοίνωση, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 21:00 ώρα Ελλάδας, αμέσως μετά τη λήξη του ΔΣ του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, σε αυτή αναμένεται να κάνει γνωστή την ημερομηνία των προεδρικών εκλογών αλλά… όχι μόνο!

Όπως αναφέρεται από αρκετές ισπανικές ιστοσελίδες, ο Ζοζέ Μουρίνιο φέρεται πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση της «βασίλισσας» για την αποχώρηση του, με τον Κάρλο Αντσελότι να περιμένει στη… γωνία για να πάρει τη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, δήλωσε στο «Al Jazeera» πως ο Ιταλός τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας έχει ήδη προσύμφωνο με τη Ρεάλ, κάτι που «σπρώχνει» παράλληλα τον Μουρίνιο προς την έξοδο του από τη Μαδρίτη, και τον φέρνει πιο κοντά στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι.

Όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαριστούν λίγο μετά τις 21:00 δια στόματος του Πέρεθ, ο οποίος κάλεσε εσπευσμένα συνέντευξη Τύπου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.